NewsKopie: UŽIČANIN LJUT ZBOG BLISKOSTI UKUĆANA „VELIKOG BRATA”

Freitag, 4. Dezember 2009

UŽIČANIN LJUT ZBOG BLISKOSTI UKUĆANA „VELIKOG BRATA”

UŽIČANIN LJUT ZBOG BLISKOSTI UKUĆANA „VELIKOG BRATA”
Arsa napao Danicu zbog Karla

Odnos Danice i Arse više nije isti. Od kada se vratila u kuću „Velikog brata” Danica se udaljila od Vladimira, te sve češće vreme provodi sa drugim ukućanima. Kap koja je prelila čašu svakako je bio Karlo, s kojim se Danica zbližila u poslednje vreme, a juče joj je ležao u krilu…

Sve je počelo jednog podneva kada su Karlo i Danica bili prisniji nego ikada. Smejali su se, domunđavali, a Karlo je sve vreme ležao u Daničinom krilu. Vladimir je sedeo na metar od njih i taj prizor mu nikako nije prijao. U jednom trenutku je pukao i počeo da prebacuje Danici za njeno ponašanje u kući. Pošto se rasprava odvijala pred ostalim ukućanima, Vladimir je pozvao Danicu u sobu za odmor.

- Ti me namerno činiš ljubomornim zato što misliš da sam se zaljubio u tebe, što nije tačno - nervirao se Vladimir koji je svim tim reakcijama upravo pokazao da mu je i više nego stalo do Danice. Ona, s druge strane, nije mogla da veruje da je Arsa toliko poludeo i sve vreme je pričala da joj nije jasno zbog čega se njih dvoje uopšte svađaju.
- Ne gledaš me na isti način kao pre. Nisi ranije bila iskrena, otišla si, a nismo popričali - nervirao se Arsa, a Danica je na to odbrusila:
- Ponašaj se normalno. U suprotnom, nemamo...

CEO TEKST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen