NewsKopie: Hju Hefner raskinuo sa bliznakinjama

Dienstag, 19. Januar 2010

Hju Hefner raskinuo sa bliznakinjama













Kako njegova veza sa šezdeset godina mlađom Kristal Heris postaje sve ozbiljnija, Hju Hefner raskinuo sa druge dve devojke koje su živele sa njim, bliznakinjama Kristinom i Karisom Šenon.

Veza osnivača „Plejboja" sa Kristal Heris „je sve ozbiljnija" tako da je zamolio dvadesetogodišnje bliznakinje Kristinu i Karisu Šenon da se isele iz „Plejbojeve" vile u drugu kuću na istom imanju, gde žive neke od manekenki koje se pojavljuju u čuvenom časopisu.

Govoreći o tome kako im je predožio preseljenje, Hju Hefner je rekao da kada su devojke razmislile, uvidele su da je to dobra ideja.

„Od sada ćemo biti prijatelji, ali one više nisu moje devojke. Ranije su se družile sa modelima i poželele su da kao i te devojke putuju širom zemlje i promovišu različite proizvode", objasnio je vremešni zavodnik.

Iako je 83-godišnji medijski mogul sada u ozbiljnijoj vezi sa 60 godina mlađom Kristal, on je istrajan u odluci da se ne ženi po četvrti put: „Do sada nisam baš imao sreće sa brakom i ne bih hteo da ponovo uprskam."

Hefner takođe tvrdi da promene u njegovom ljubavnom životu ne znače kraj rijaliti šoua "Girls Next Door", koji dokumentuje život u „Plejbojevoj" vili.

Međutim, u magazinu „OK!" preneta su drugačija govorkanja o razlozima iseljenja bliznakinja, a jedan izvor ih je optužio da su bile u vezi i sa drugim muškarcima dok su živele sa Hefnerom.



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen